Selfness Lélektan – Önismeret tetőtől talpig

Selfness a test, a lélek és a szellem tökéletes összhangjára, és egy egészséges énkép kialakítására törekszik, holisztikus szemléletet követve. A selfness figyelembe veszi az egyén személyiségjegyeit és sajátosságait, és minden esetben ahhoz igazíthatja életvezetési és terápiás módszereit.

A kaleidoszkóp egyszerű és bámulatos. Elég, ha tíz különböző alakú, más-más szí­nűre festett üvegdarabkát helyezünk el benne, mielőtt lezárnánk. A tükörrendszer elvégzi a dolgát. Aztán megrázhatjuk tíz­szer, tízezerszer, és soha többé nem fogjuk látni ugyanazt a mintázatot. Az ember nem egyszerű, de bámulatos. Őbenne nem tíz, nem is tízezer, és nemcsak más-más alakú és színű üvegdarabka van elhelyezve. Különben is, az ember nem lezárható, mint egy kaleidoszkóp, ezért foly­ton-folyvást belékerül valami új, és mégis van egy ismeretlen pillanat, amikor végérvényesen rögzülnek benne a tükrök. Minden embernek megvan a maga tükörrendszere, ami csak a sajátja. Lehet, hogy ez adja a személyiség fundamentumát?” (A. É.)

Miről lesz szó?

Mely területek határozzák meg a személyiséget?

Én-hez való viszony, szociabilitás, külvilággal való kapcsolat, érzelmi élet, mentális jellemzők, beállítódás, érdeklődés, energizáltság, motivációk, tevékenységi- és ösztönterület.

Milyennek szeretné láttatni magát?  Milyennek látják mások?  Mennyire van mindez összhangban?

„A személyiség az egyes emberi lény teljes szellemi struktúrája, fejlődés bármely adott fokán. Felöleli az emberi jellem minden összetevőjét, ami benne élete során kiépült.” 

Mi a különbség az Én-kép, és az Én-ideál között? Hogyan érhetjük az Én-ideálunkat. 

Miről árulkodik a testünk?

A test elülső része, a kirakat, a világnak mutatott tükör, mely kifejezi jelenlegi állapotunkat és életünk korábbi részének lerakodásait.

Az csípőtől lefelé az anyával kapcsolatos konfliktusok hordozója. A napi élet érzelmeit is hordozza. Ilyen napi érzelmek pl.: az öröm, bánat, vágy, harag, düh, szomorúság, stb.

A fej a kommunikáció eszköze, egyéniségem erős kifejezője. Fogadja, értelmezi az érzékszervek üzeneteit, illetve megjeleníti a külvilág számára testem és lelkem érzéseit. Pl. “Fejjel megy a falnak” 

A test minden testrészre kiterjedően részletes lelki elemzések a testünk üzeneteiről!

Selfness Lélektan – Önismeret tetőtől talpig tematika

  • Self elmélet – Énkép – Énideáll – Személyiség kialakulása
  • Beilleszkedés – Beállítódás – Érzelmi élet – Mentális jellemzők
  • Ösztönterület – Motivációk – EQ – Kreativitás
  • Stressz – Megküzdési készségek
  • Konfliktuskezelés
  • Tetőtől talpig testünk üzenetei
  • Csakrák és Mudrák
  • TESZTEK (10 féle nyomtatható önimereti teszt, bővebben!)

Kinek ajánlom a képzést?

Egy szóval MINDENKINEK, az önismeret és saját testünk ismeret segít az életünk minden területén. Ezen ismeretek a boldog és sikeres élet titka.

Coachoknak, segítő területen dolgozóknak, masszőröknek. Akik szeretének fejlődni a saját területükön és tervezik, hogy másoknak is szakszerűen tudjanak segíten.

Ajánlok egy masszázs képzés elvégzéset, akár azt is online itt.

A tanfolyamra csak akkor lehet jelentkezni, ha előtte regisztrált, és van fiókja az online-masszazs-tanfolyam.hu weboldalra!

Ha már van fiókja, jelentkezzen be, ha nincsen, akkor regisztráljon!

A regisztráció nem jelent semmilyen elkötelezettséget.

Jelentkezés a képzésre ITT kattintva!

Jogi Nyilatkozat